За нас

Начало » За нас

Флориста /florista.bg/ е онлайн магазин за доставка на цветя и букети. Екипът ни има повече от пет години опит в изработването на букети и аранжировки за различни поводи – от лични празници до откриване на обекти и корпоративни тържества. Услугите, за които можете да разчитате на нас, включват всичко, което ви е необходимо за прекрасна цветна изненада, празник или подарък. Към цветята можете да добавите различни сладки изкушения – бонбони и шоколади, както вино и балони. Предлагаме и различни букети от бонбони, които са невероятна и много сладка изненада за всеки.

Всички цветя, които се предлагат в сайта, са свежи - вносът е два пъти седмично. През пролетта, лятото и есента работим и с много градински цветя и такива, произведени в България. Те се отличават с невероятния си аромат. За доставка в страната използваме кутии, които са изолирани и позволяват безпроблемно изпращане както в студено, така и при топло време. Притранспортирането си цветята са потопени във вода, което гарантира, че ще пристигнат свежи.

Можете да направите вашата поръчка за доставка на цветя, чрез електронната система на електронния магазин или като  ни позвъните на тел.  0878 300 722.

Свържете се с нас тук.