Доставка

Начало » Доставка

Флориста.бг – доставка на цветя и букети

Вашата поръчка можете да направите чрез телефонно обаждане на телефон  0878 300 722 или чрез системата на сайта. Поръчките ви се приемат всеки ден от 07.00 до 22.00 часа по телефон. Онлайн през сайта можете да направите поръчката си 24 часа, 7 дни в седмицата.

Условия за доставка

 

Уважаеми клиенти,

магазинът няма да работи от 01.08.2018 г. до 01.09. 2018 г. включително.

Доставките на цветя и букети за София се осъществяват всеки ден от понеделник до събота включително, от 09.00 до 20.00 часа. За поръчки в неделя и извън посоченото време за София, молим да ни пишете или позвъните предварително за потвърждаване възможността за доставка. При поръчка вие можете да заявите времеви интервал за доставка, който може да е в рамките на един астрономически час, например: от 8 до 9 ч.; от 9.30 до 10.30 и т.н. Цветята в София се доставят от собствен куриер.

 

Цена за доставка на цветя

Флориста.бг предлага на вашето внимание  доставка в гр. София и взимане на поръчката от офиса:

-        Ако вашата поръчка е за София и е за доставка в избран от вас СЛЕДВАЩ ДЕН /конкретната дата за доставка можете да въведете по време на вашата поръчка в специално поле/, то доставката е БЕЗПЛАТНА;

 

За доставка на цветя в деня на поръчката е необходимо да я заявите минимум 5 часа преди желаното време на доставката. За експресни поръчки, моля, свържете се с наш служител на телефон  0878 300 722 или ни пишете на имейл office @ florista.bg, за да потвърдим възможността за изпълнение.

Допълнения към поръчката – картичка, ваза, вино и други

В цената на букетите НЕ Е включена ВАЗА!  В цената на аранжировките е включена керамична кашпа! Към всяка поръчка на цветя, вие можете да изберете да добавите картичка, вино, шоколад или бонбони, плюшена играчка или балони. Всеки един от артикулите можете да добавите като го изберете от меню „ПОДАРЪЦИ“.  Текст за картичка можете да попълните в процеса на конфигуриране на вашата поръчка.

Как да поръчам?

Има два основни начина да направите поръчката си – като се свържете с нас на телефон  0878 300 722 или като следвате стъпките в онлайн магазина.

При избор на продукт е необходимо да изберете бутон „Добавяне в кошница“. Тогава желаният продукт се зарежда във вашата кошница /заедно с избраните картичка, ваза/. Тя се намира в горния десен ъгъл на екрана. Можете да я прегледате, да редактирате продуктите, като следвате указанията или да продължите да пазарувате. Когато решите да приключите вашата поръчка е необходимо отново да отидете в кошницата в горния десен ъгъл и да влезете в нея. След това - да изберете бутон „Плащане“ и да попълните необходимите данни. Това са вашите имена и телефон, получател и неговия адрес, като можете да изберете вида на доставката и предпочитания начин за плащане. Тук има специално поле, където можете да напишете предпочитано време за доставка – в интервала на един астрономически час, както и текст за вашата картичка. След избиране на предпочитан метод за плащане е необходимо да потвърдите вашата поръчка, за да я приключите. Веднага след това ще получите на имейл адреса, който сте посочили в поръчката,подробно описание за артикулите и ако е необходимо - описание за плащането.

Не е необходимо да се регистрирате предварително - в процеса на вашата поръчка ще имате възможност да попълните всички данни.

След всяка получена поръчка, наш служител ще ви позвъни или ще ви изпрати писмено потвърждение, че поръчката е приета, обработена и в процес на изпълнение!

Начините за плащане, които предлагаме можете да видите тук. 

Свържете се с нас тук.